website creation software

PureFlame

Se Pureflame i bruk

En iskald nyhet

Konvensjonelle lightere blir ofte veldig varme. Med PureFlame unngår du dette. Den har ikke noen flamme, PureFlame lighteren holder seg kaldere og gjøre det lettere å bruke den i alle vinkler. Helt perfekt for å tenne små lys som kakelys uten at de smelter før lysene er blåst ut. 

Framtiden er ren energi

På tide å avskaffe fossile brennstoff og gå for ren energi. PureFlame usb design lighter lades opp med vanlig usb-kabel. Bruk medfølgende kabel og gjerne din telefonlader til å lade lighteren opp når den går tom for strøm. Pureflame vil si ifra når den er ferdig ladet med led indikatoren.

Ingen flamme, ingen gass, ingen problem.

I motsetning til konvensjonelle lightere som bruker brennbare gasser har PureFlame et oppladbart lithium-Ion batteri. Ingen flamme ingen sot. Derfor er Pureflame ideell til å tenne stormlykter, telys, peisen og lignende.

Hvordan virker det?

Når strøm hopper mellom 2 punkter på en strømførende ledning blir luften rundt ionisert og det skapes en markant lysbue som også produserer høy varme. Avstanden på hoppet bestemmer også bruksområde, strømforbruk og lyd PureFlame avgir. Vi mener at vi har funnet det ideelle forholdet mellom disse faktorene for å gi den best mulig bruksopplevelsen. 

Ønsker du å bli forhandler?
Har du spørsmål om produktet?


Contactinformation 
Post@pureflame.eu
Cell: +47 400 500 81
Tor Klepaker

Org nr: 920 480 993

PureFlame Norge AS
Gokstadveien 18
3216 Sandefjord
Norway

© Copyright 2017 PureFlame Norge AS - All Rights Reserved